Cercar

Tertúlia amb Ignasi Blanch



El divendres 6 de juny vam donar per finalitzades les activitats del Pla de Lectura engegat el setembre passat, amb la presència de l'il·lustrador Ignasi Blanch.

Es va fer entrega dels premis del JOC DE LECTURA, una activitat de foment de la lectura per a alumnes de 3r de primària. Les guanyadores van ser:


  • Judit Torné Andreu, de l'Escola Joan Ardèvol, que va omplir 30 butlletes
  • Yanira Molano Navarro, de l'Escola La Bòbila, amb 21 butlletes
  • Núria Martí Cros, de l'Escola Marinada, amb 11 butlletes
  • Escola Joan Ardèvol, amb 127 butlletes dels seus alumnes


A continuació es va fer la tertúlia amb Ignasi Blanch. Els nens i nenes dels Clubs de Lectura Infantil i Juvenil havien llegit diverses de les seves obres, que podeu trobar a la Biblioteca:






L'il·lustrador de Roquetes ens va explicar que dibuixa de ben petit i que ha tingut molta sort de poder-se dedicar a allò que li agrada. Va desvetllar que li agraden molt les trobades en biblioteques i escoles perquè així pot observar com són, com actuen i com es vesteixen els nens i nenes d'avui dia, coses que després reflecteix als seus dibuixos.

Arran de les preguntes dels assistents també va parlar dels seus il·lustradors preferits, de com realitza el procés de creació i d'altres activitats que duu a terme, apart de la seva faceta de dibuixant de llibres, i és que també està molt content de les seves actuacions pintant parets d'hospitals per tal d'alegrar aquests edificis. Totes aquestes informacions i moltes més les podeu trobar a la seva pàgina web: IGNASI BLANCH.

Alhora que xerràvem amb l'Ignasi, ens va obsequiar amb diferents dibuixos que van deixar bocabadats tots els assistents.

La sessió va donar per a moltes fotos, que hem recollit en el següent PINTEREST:






Notícia a REVISTA CAMBRILS








Share/Bookmark