Cercar

Cloenda de les activitats d'estiu






Divendres 19 va tenir lloc la finalització de les activitats d’estiu de la biblioteca amb l’entrega dels premis del concurs i el sorteig d’una bossa entre els usuaris dels Lots Sorpresa.

La guanyadora de la bossa va ser Susanna Hernández, que va comentar estar molt contenta amb el servei dels Lots Sorpresa perquè va trobar documents que d’altra manera no hauria sabut que estaven disponibles a la biblioteca.

Pel que fa al concurs #InstaBookCambrils es van rebre un total de 86 fotos, a través d’Instagram (amb l’etiqueta #Instabookcambrils) o de facebook directament, al grup del mateix nom (galeria de Facebook)

Els guanyadors van ser: Jordi Vallverdú en categoria adult (@jordicure) i Meritxell Garrido en categoria infantil / juvenil (@meriii_g), que van rebre els premis de mans del regidor d’urbanisme David Chatelain. Aquests premis han estat patrocinats per la Regidoria de Cultura, el Cinema Rambla de l’Art i la Regidoria de Turisme.


Finalment Toni Veciana i Rosa Maria Vilella, de Igerscambrils, van oferir una xerrada d’iniciació a Instagram, amb explicació de l’origen de l’aplicació, i consells bàsics per a triomfar en aquesta xarxa.









Share/Bookmark