Cercar

Entre lletres i imatges

Ahir dimecres va tornar a ser dia de contes, i de contes molt especials ja que la proposta girava al voltant de dos nens increïbles:

La increïble història del nen menjaparaules
 

L'increïble nen menjallibres




En aquesta nova sessió d'Entre lletres i imatges i de la mà de la Rosa M. Fusté vam conèixer un nen que un bon dia es va menjar la paraula ALEGRIA i va descobrir que tenia molt bon gust i que l'omplia de ganes de cantar, un altre dia es menjava la paraula TRISTESA, que no tenia tan bon gust i que només el feia plorar, a l'altre...

Després vam conèixer l'Enric, un nen a qui agradaven molt els llibres, li agradaven tant i tant que se'ls menjava literalment. Va començar llepant-los, com li va agradar va decidir que en menjaria una paraula, després en va menjar una frase, mitja pàgina, una pàgina, un grapat de pàgines... i finalment un llibre.

En acabar de contar les històries i com la biblioteca participa en la I Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic, els nens van participar en un taller. Cadascun d'ells tenia un full de paper comestible on van pintar i escriure. En acabar-la es van fer una foto i després vam muntar el llibre. 


Finalment en vam fer trossets i ens el vam menjar entre tots. Estava deliciós i ara sabem moltes més coses que abans. Ara també som nens menjallibres!



Share/Bookmark