Cercar

Final de trimestre del Club de Lectura InfantilDivendres passat vam acabar el primer trimestre del Club de Lectura Infantil, integrat enguany per la Judit, l'Ainhoa, la Carla, la Pepa, la Lucía, la Sofia i la Yanira.

El mes de novembre vam comentar EL TALLER DE LES PAPALLONES, de Gioconda Belli, un àlbum il·lustrat que ens va fer reflexionar sobre les il·lusions i el fet de perseverar per tal d'aconseguir els nostres somnis.

I l'últim dia vam parlar sobre LES AVENTURES DE TOM SAWYER, de Mark Twain dins la col·lecció Petits Universals de La Galera. També vam conèixer altres llibres de la col·lecció, que són clàssics de la literatura universal, com Dràcula, Robinson Crusoe o Els Mosqueters.

Com que era l'últim dia vam fer un berenar (moltes gràcies a la Rosa M. pel seu còc de mandarina) per a despedir-nos fins l'any que ve i vam continuar amb la lectura de MANOLITO GAFOTAS per a commemorar els 20 anys de la seva publicació, i també vam començar els assajos per al Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil.

Share/Bookmark