Cercar

Trobada dels clubs LF


La primera trobada de l'any ha tingut aquell aroma especial del retrobament.Tots teníem ganes de tornar a compartir aquesta estona dedicada a la lectura i a compartir les troballes, sentiments i emocions que hi anem trobant.

Avui també ha estat el dia que ens hem dividit. Hi ha un grup d'integrants del club que tenen un nivell de català molt inicial. Des de la biblioteca han proposat que fem dos grups per poder-los dedicar una major atenció i que de tant en tant ens trobem tots plegats. Ens ha semblat una bona idea i ara ja som 2 grups de Lectura Fàcil, el coordinat per la Pilar i el que coordina la Paquita.


El primer grup hem estat treballant la lectura de contes de Sergi Pàmies que vam prendre a casa per Nadal. L'altre grup ha començat amb L'illa del tresor.

Per cert el Rafa ens ha fet un regal. Moltes gràcies!





Share/Bookmark

1 comentaris :

M. Pilar ha dit...

La família lectora del club gaudeix d'un bon caliu.
A banda de la lectura, la nostra raó de ser, tothom s'implica en fer les trobades molt agradables. Aquesta vegada ha estat el Rafa, com altres vegades qualsevol dels membres, ja sigui enviant-nos boniques postals, cuinant alguna exquisidesa, etc.
Esperem gaudir de les trobades per molt de temps. Amén.