Cercar

Tertúlia amb Jordi Agràs i Nuri Mariné



Divendres 5 de juny va tenir lloc una tertúlia del Club de Lectura Infantil amb Jordi Agràs (autor) i Nuri Mariné (il·lustradora) del llibre Un món esberlat, un món apedaçat.

El llibre està editat per la Regidoria de Participació i Ciutadania de Reus i els beneficis de la seva venda es destinen a un projecte de cooperació al desenvolupament. Explica la història d'un nen que acompanya el seu germà metge a un país del Tercer Món. Ja des d'un començament veurà que la vida alli és ben diferent, i tot i que de seguida farà amics, també es trobarà amb la intolerància del bruixot del poblat.

Jordi Agràs ens va explicar com va crear el llibre i algunes peculiaritats, com ara que el protagonista no té nom, i que en cap moment esmenta quin és el país on transcorre la història. També va parlar de les desigualtats entre països i dels perills del fanatisme religiós. Agràs va comentar la simbiosi entre el seu text i les il·lustracions de la Nuri Mariné, i aquesta ens va explicar el procés que va seguir a l'hora de traslladar en imatges el text.








Share/Bookmark