Cercar

Els lectors recomanen


La nostra col·laboradora del mes de juliol, Alba, ens recomana:


Per començar l'estiu us recomano l'últim llibre de John Green, escrit juntament amb David Levithan: “Will Grayson, Will Grayson”. 

Tal i com estem acostumats amb John Green, aquest  és un llibre molt entretingut i ràpid de llegir. Al mateix temps també és una mica peculiar ja que està escrit per dos autors: mentre John Green ha escrit els capítols imparells; David Levithan, ha escrit els capítols parells. Això és un fet curiós perquè cada autor narra la història d’un personatge diferent que entre ells només tenen una cosa en comú (mentre llegiu el llibre, ja la descobrireu: ara no us la puc avançar).

A mesura que la novel·la avança els dos protagonistes es coneixen de manera accidental i a partir d’aquest moment canvia radicalment l’argument de la història.

Durant tot el llibre podem observar dues maneres diferents d’entendre l'amistat segons els protagonistes i també podem conèixer altres personatges com: en Tiny Cooper, la Maura o la Jane. Tots els personatges que apareixen en aquest llibre són molt diferents entre si però alhora hi ha un vincle que els uneix a tots de manera que fa la història entretinguda.

Personalment, crec que és un llibre diferent a la resta de John Green perquè en aquesta novel·la el tema principal és l’amistat. Com en la majoria de novel·les que van adreçades a joves, també hi ha amor entremig de la història però se li dóna molta més importància a l’amistat. Per aquesta raó, trobo que és un llibre força interessant per al públic adolescent ja que fa reflexionar sobre què és l’amistat i què no ho és.


Share/Bookmark