Cercar

Els lectors recomanen

Continuem amb una nova recomanació d'Alba, la nostra voluntària del juliol:


L’escriptora Sonia Fernández-Vidal és doctora en Física Quàntica i va començar treballant al CERN, el Centre Europeu d’Investigació Nuclear, fent de guia i de conferenciant. A partir d’aquesta aventura va sorgir la idea d’escriure la seva segona novel·la: "Quantic Love". 

“Quantic Love” és una novel·la divulgadora de la ciència que va adreçada als joves en què alhora es poden aprendre els termes més bàsics de la física quàntica moderna i distreure’s amb la història de la Laila.
 
La Laila és una noia de Sevilla que ja ha acabat el Batxillerat i té proposat passar l’estiu al CERN treballant de cambrera per guanyar diners per pagar-se la seva carrera universitària.

Entre lliçó i lliçó de física quàntica també coneixem a l’Angie, la seva companya d’habitació; a l’Alessio, el periodista italià, i al Brian, un investigador misteriós però la Laila es troba fora de lloc enmig de tots els investigadors del CERN:

“Suposo que és inevitable sentir-se beneita quan la teva companya d’habitació és una llumenera i tots els teus amics xerren de coses que són incapaç d’entendre. Quan parlen amb mi sembla que es dirigeixin a una nena de parvulari. Fins i tot pronuncien les paraules més a poc a poc!”


Share/Bookmark