Cercar

Celebrem l'Any de les Biblioteques!



“Era la biblioteca mòbil de la Ciutat de Westminster, una gran furgoneta semblant a un camió de mudances, aparcada al costat dels cubells, davant d’una de les portes de la cuina. Aquella era una part del Palau que ella no veia gaire sovint, i estava del tot segura que mai no hi havia vist la biblioteca aparcada, i presumiblement els gossos tampoc, vet aquí la raó d’aquell enrenou; per tant, després de fracassar en el seu intent de tranquil·litzar-los, va pujar els esglaons de la furgoneta per tal de demanar disculpes.

El conductor seia d’esquena a ella, i enganxava una etiqueta en un llibre, i l’únic usuari aparent era un noi prim i pèl-roig vestit amb una granota blanca que estava agenollat al passadís, llegint. Cap dels dos no es va adonar de la seva arribada i, per tant, ella va tossir  i va dir:

-Em sap molt de greu aquest escàndol tan espantós- cosa que va fer que el conductor s’aixequés tan sobtadament que va picar amb el cap contra la lleixa de la secció de Llibres de Consulta i el noi del passadís es va posar tan ràpidament dempeus que va fer caure Fotografia i Moda." Pàg. 8-9


Share/Bookmark