Cercar

Com es fa la Revista dels Súpers




El passat dia 30 vam donar inici a una nova temporada del Club de Lectura Infantil amb la visita de la Cecília Lorenzo, coordinadora de la Revista dels Súpers.

La Cecília ens va explicar com es fa la revista mitjançant una sèrie de preguntes sobre el què, el qui, el com i el quan: què és la Revista dels Súpers, qui la fa, com es fa, cada quan es publica... així els nens i nenes assistents van poder conèixer curiositats com que la plantilla està formada per 20 persones entre directora, coordinadora, redactors, correctors, il·lustradors... que treballen des de casa i que només es veuen de tant en tant; la tecnologia és de molta ajuda per al treball en cooperació i a distància. I també que per tal de treballar-hi tots tenen diferents professions i han hagut d'estudiar molt i formar-se.

Un cop acabada la xerrada es va fer entrega dels dos llibres que llegirem aquest mes de novembre: El Monstruo, de Daniel Martin Castellano a Lóguez, i Les Galetes del Saló de Te Continental, de Josep Maria Fonalleras a El Vaixell de vapor. El primer llibre l'hem triat per tal d'afegir-nos a les Jornades per a l'eliminació de la violència contra les dones i el segon és un clàssic del club de lectura infantil, ja que l'hem llegit en diferents ocasions i va ser Premi Vaixell de Vapor l'any 2007.



Share/Bookmark