Cercar

Anys i anys, per molts d'anys ... i ja en tenim 19!!!



Ahir a la tarda a la biblioteca vam celebrar l'aniversari. Va ser un moment molt especial en el que vam estar molt ben acompanyats pel nostre Regidor, les xiques del Grup de mitja i ganxet de Cambrils i una bona colla de lectors i amics de la biblioteca de totes les edats.

L'acte va començar amb un parlament del Regidor de Cultura, Lluís Abella, i l'entrega de premis als Superlectors de 2015: tots els que s'han emportat més llibres en préstec durant l'any, que acabem de passar, i que han estat: Ona Crusells, Alba Paulí, Lluís Tomé, Núria Rodrigo i l'Escola La Bòbila. Moltes felicitats a tots i gràcies per fer que la biblioteca formi part del vostre dia a dia!



Vam continuar amb la narració del conte Llana a dojo i a continuació tots els nens van participar en un taller de trapillo i banderoles, guiats per la mà mestra de les amigues del Grup de mitja i ganxet de Cambrils.




Vam acabar amb la bufada d'espelmes del pastís d'aniversari, una trena de pasta fullada i Nutella, que també va ser molt ben rebut.




Desitgem que aquests 19 anys tot just estrenats continuïn tan plens de bones vibracions i moments de lectura compartida. Gràcies a tots per fer-ho possible! 


Share/Bookmark