Cercar

embaDAHLits: Els Culdolla





El mes de gener vam començar l'any dedicat a commemorar el centenari del naixement de ROALD DAHL, i ja hem pogut conèixer La Meravellosa medecina d'en Jordi i Les bruixes. Ara toca (encara que no ens agradi) entrar dins el món de Els culdolla, que són un matrimoni d'allò més fastigós amb tendència a fer bromes terrorífiques. Un detallet de la barba del senyor Culdolla, segur que a partir d'ara mirareu els barbuts d'una altra manera:

"El senyor Culdolla ni tan sols es molestava a obrir ben bé la boca quan menjava. Per consegüent (i com que no es rentava mai) sempre duia centenars de miques d'esmorzars, de dinars i  d'antics sopars enganxades per tot el pèl de la cara. No hi havia pas cap bocí gaire gros, no tingueu por, perquè els grossos ja se'ls anava llevant amb la màniga o amb el dors de la mà mentre menjava. Però si el miràveu de prop (cosa ben poc agradable) veuríeu trossets molt menuts d'ous remenats agafats pels pèls, així com espinacs, catsup, peix arrebossat, fetge trinxat de pollastre i altres coses fastigoses que li agradaven..."

Durant el mes de març tenim un aparador dedicat a llibres escatològics i fastigosos. Podreu emportar-vos Els Culdolla, però també Caca: una història natural de l'innombrable, El Libro apestoso, Aromas de Roma, Ecs has estat tu, Marià? i molts altres. Qui en vol algun? compte, no acabeu amb les mans llardoses!!!!





Share/Bookmark