Cercar

Primera trobada del Club de Lectura Juvenil



El passat divendres 4 de novembre ens vam trobar per primera vegada els nous components del club de lectura juvenil d'aquest curs 16-17.

Com no, vam començar presentant-nos a partir d'un joc que va servir per trencar el gel i saber cosetes dels companys de club!

Aquest any estem celebrant el centenari del naixement de Roal Dahl a la biblioteca -podeu recuperar totes les activitats amb el hashtag #embaDAHLits- i aquest mes d'octubre estava programada la lectura d'alguna història del llibre La meravellosa història de Henry Sugar. D'aquest recull de contes vam llegir en veu alta "El Cigne" una història al l'estil de Dahl mig realitat-mig fantasia sobre el bullying.

També vam conèixer el personatge de Dahl a través del seu llibre Boy, relatos de infancia que -per cert- va agradar molt i del qual també vam llegir el fragment del dia que porten a Dahl a extirpar-li les amígdales. No us ho perdeu!

Amb tot això vam passar una hora molt agradable i la vam arrodonir fent-nos una fotografia al dibuix de Matilda fet per la Melinda Kubik al finestral de la nostra biblioteca. Us agrada?



Share/Bookmark