Cercar

Cuentoterapia





Divendres 3 de març vam realitzar el taller Cuentoterapia a càrrec d'Anabel García Capapey i Isabel Fornos. L'Anabel és terapeuta Gestalt i cuentoterapeuta i la Isabel és rapsoda (podeu escoltar-la  als sopars literaris del M'Art)

La Cuentoterapia té l'objectiu d'emprar els contes com a eines en entorns terapèutics, educatius, creatius, i de desenvolupament personal. A l'enllaç trobareu tota la informació referent als tallers i els docents que els duen a terme. Ens van avançar que estan preparant sessions a Reus per al proper mes de setembre.

L'Anabel va iniciar el taller explicant què és la Cuentoterapia i com el fet d'explicar contes pot ajudar els nens i les nenes a superar i entendre diferents moments vitals que poden resultar angoixants. La Isabel va llegir alguns dels contes que prèviament havien seleccionat, i ens va enamorar amb llibres com Si yo fuera grande y fuerte (Agnès Laroche), El árbol de los recuerdos (Britta Teckentrup), Un día de pasos alegres (Raquel Díaz Reguera) o El abrigo de Pupa (Elena Ferrándiz). Va acabar la sessió amb la lectura de Una ventana màgica, de la mateixa Anabel García.

A la biblioteca disposem de la secció Receptes per a pares que, en la línia de la Cuentoterapia, agrupa tots els llibres adreçats a pares i educadors.


Share/Bookmark