Cercar

La biblioteca et porta al Liceu




El Gran Teatre del Liceu i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya posen en marxa Liceu BIB, un projecte que uneix la literatura i l’òpera a través dels clubs de lectura de les biblioteques públiques catalanes, des d’on s’anima la lectura de textos literaris vinculats amb les òperes que es programen al Gran Teatre del Liceu.

A Cambrils han unit esforços la Biblioteca Pública Municipal, que participa del projecte Liceu BIB i l'Escola Municipal de Música que ja du a terme el programa Òpera a l'abast per oferir-vos la possibilitat de conèixer a fons l'òpera Don Giovanni amb les xerrades de Pol Avinyó, divulgador musical, i de Francesc Sánchez, professor de l'EMC, i finalment anar al Liceu de Barcelona a gaudir de la representació a un preu avantatjós. Cal inscriure's a la Biblioteca ja que les places són limitades i el termini d'inscripcions finalitza el 31 de maig.



Al taulell de la planta baixa de la biblioteca trobareu fulletons del programa Òpera a l'abast i també els CD de les òperes que en formen part i que teniu disponibles en préstec.


Esperem que la proposta us resulti engrescadora i recordeu que ens podeu seguir a Twitter: @OperaAbast i @BiblioCambrils






Share/Bookmark