Cercar

Superlectors del 2018





Ahir a la tarda vam celebrar la festa dels Superlectors, que s'escullen entre tots aquells usuaris i entitats que han agafat més llibres en préstec durant l’any, repartits en diverses categories. 


El Regidor de Cultura, Lluís Abella, va entregar els premis i va encoratjar els premiats a continuar exercint com a millors lectors, destacant la importància de l’hàbit de la lectura en una societat cada vegada més tecnològica i recordant l’esforç de famílies, escoles i de la pròpia biblioteca per fomentar la lectura com a eina de creixement personal. 


El Superlectors del 2018 van ser

Infantil: León Ventura Arana
Juvenil: Ana Sánchez Borrero
Adult: Helga Kronovetter
Entitats: Escola la Bòbila de Cambrils
              Centre obert Albamar (Siad Vilafortuny)


Volem destacar que els guanyadors de les categories infantil i juvenil pertanyen també als clubs de lectura de la biblioteca.

També es va agrair a Pilar Febas, conductora del club de Lectura Fàcil, i Anna Thais Salas, conductora del taller de conversa en anglès, la seva col·laboració. Gràcies a elles podem realitzar les tertúlies del club de Lectura Fàcil i el taller English conversation.

Moltes felicitats a tothom i el nostre agraïment a tots aquells que doneu vida a la biblioteca fent ús dels seus serveis i compartint les instal·lacions.


A continuació va començar l’activitat Contes, cantarelles, aventures i tombarelles amb Sílvia Palazón que va fer passar una molt bona estona tant als infants com als pares i mares que els acompanyaven.

Encoratgem tothom a llegir de valent. Us agradaria ser els propers Superlectors?




Share/Bookmark