Cercar

Club de lectura infantil






La sessió del club de lectura infantil d'abril ha girat entorn el llibre El noi que nedava amb les piranyes, de David Almond.

És un llibre que no ha agradat gaire, però tot i això hem parlat de l'argument, dels personatges, del món del circ que recrea i també hem llegit algun llibre d'Oliver Jeffers, l'il·lustrador: El cor i la botella i L'Increïble nen menjallibres.

La sessió ha servit igualment per a parlar de la importància del silenci, ja que celebràvem la Setmana Sense Soroll. Hem comentat contextos en què el silenci és important, com ara per llegir, quan som a l'hospital, quan veiem una pel·lícula, quan fem un minut de silenci (com a mostra de respecte), quan volem dormir, quan estudiem, quan ens volem prendre un bany relaxant, i quan vivim en un mas, allunyats dels sorolls de la ciutat.

El mes que ve acabarem el club amb la visita de Francesc Miralles, que ens parlarà de Perdut a Bombai, però també de tots els altres llibres que té. Us recomanem a tots (pares i mares inclosos), que vingueu a la sessió, segur que us agradarà molt.





Share/Bookmark