Cercar

Novetat recomanada


A la Vall de Beau al Pirineu s’està construint una infraestructura per a la candidatura hispano-francesa per als propers jocs Olímpics d’Hivern. Com podeu imaginar la troballa d’un cadàver amb les parpelles cosides amb filferro suposa un gran trasbals, que posa en marxa a la subinspectora Àlex Serra i al policia francès Jean Cassel.

Aquest és l’eix de la segona novel·la de Jordi Llobregat No hi ha llum sota la neu. Animeu-vos a la seva lectura! A més podeu optar a llegir-lo en castellà o en català, ja que els tenim els dos a la biblioteca.

Què dir-vos de la lectura del llibre?? Dons així a primer cop que enganxa en 3 o quatre dies la vaig llegir.

És una obra estructurada a través de salts en el temps que presenta la vida de la muntanya, dels seus personatges i de la seva història. Us explico, com ja sabeu, el pas dels Pirineus era una via de fugida del nazisme, però alguns no van poder arribar mai a la llibertat, ja que van ser interceptats i portats a una “Colònia”, una empresa que d’aquesta manera disposava de mà d’obra barata, fàcil d’explotar degut al seu aïllament i a la política feixista del país.

Cada assassinat que veiem al llibre està representat per un “pecat”, si sumem a més a més “La Divina comèdia”  tenim un text atractiu on el passat, els secrets, la culpabilitat, el penediment, la rancúnia,.... tot un seguit d’emocions afloren lluitant per sortir implacables d’un passat  que no perdona.



Rosana Villagrasa Andrés


Share/Bookmark