Cercar

Trobada del Club de Lectura Adult


Aquest divendres 20 de novembre, ens hem trobat per darrera vegada el 2020. La tertúlia ha comptat amb la presència de l'escriptora Maria Carme Roca amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes.

Després d'una breu introducció de la seva trajectòria vital i com a escriptora, ens hem endinsat en el comentari de l'obra: El far, editat per Columna i Premi Prudenci Bertrana 2018. La novel·la és un homenatge a l'antic far de l'Illa de Buda construït el 1864 a través d'una saga familiar.

Ha estat una trobada una mica diferent, ja que era la primera vegada que en trobàvem en format virtual i hi estàvem poc habituats. Els components del grup hem anat comentant tots aquells aspectes que ens han agradat més de la novel·la: la construcció dels personatges, el context històric, els aspectes ambientals del Delta de l'Ebre... en una tertúlia molt agradable i amena amb l'escriptora. 

Us recomanem amb rotunditat aquesta lectura -un viatge sentimental i històric a l'Illa de Buda dels anys 50- i ens retrobem el 2021!





 


Share/Bookmark