Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Aquí teniu les nostres recomancions. Esperem que us agradin:




HAREL, Karine. Què hi ha dins del pa?. Barcelona: Cruïlla, cop. 2011. I Cuina


BAUMANN, Anne-Sophie. D'on surt el cotó de la samarreta?. Barcelona: Cruïlla, cop. 2011. I Tecnologia

La col·lecció D’on ve...?, d’editorial Cruïlla ens presenta una sèrie de reportatges a l’abast de tots els públics.

Amb una estructura en capítols, de dues pàgines, i una acurada combinació de dibuixos i fotografies, acompanyades de textos breus i de fàcil comprensió, l’autora va responent a les diferents preguntes que ens poden fer els infants per conèixer el camí que recorre la farina fins a convertir-se en pa o en pasta dolça, o bé el cotó que s’extreu de les plantes per acabar convertit en un teixit, una samarreta, etc.


Ser petit és divertit. Paiporta: Denes, 2011

Els nens i nenes de la branca de llops i daines de l’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils són els autors d’aquest llibre editat per Denes en el número 30 de la seva col·lecció Contes de tots.
L'edició i coordinació ha anat a càrrec de Clara Aragonès, David Llebat i Alba Colom.

Ser petit és divertit és el resultat del projecte escollit per aquest grup de nens i nenes de 8 a 11 anys durant el curs 2010/2011. Van decidir donar a conèixer el món de l’escoltisme alhora que aprenien com es realitza el procés editorial. Una part també important d’aquest projecte és el fet que els beneficis de la venda del llibre van destinats als damnificats pel terratrèmol del Japó.

La Cristina Rom, llicenciada en Belles Arts, ha estat l’encarregada d’il·lustrar, de manera altruista, aquesta història que comença amb una sortida de la colla a uns campaments. Allí viuran diverses experiències que els permetran treballar els valors propugnats per l’escoltisme com la tolerància, el treball en equip, el respecte per l’entorn, etc.

Més informació al Web de l'editorial



Share/Bookmark