Cercar

Ser petit és divertit

Dissabte 10 de desembre, a les 19 hores, tindrà lloc la presentació de SER PETIT ÉS DIVERTIT a la sala d'actes de la Biblioteca.

Els nens i nenes de la branca de llops i daines de l'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils són els autors d’aquest llibre editat per DENES en el número 30 de la seva col·lecció Contes de tots. L’edició i coordinació ha anat a càrrec de Clara Aragonès, David Llebat i Alba Colom.

La realització de SER PETIT ÉS DIVERTIT és el resultat del projecte escollit per aquest grup de nens i nenes de 8 a 11 anys durant el curs 2010/2011, que van decidir donar a conèixer el món de l’escoltisme alhora que aprenien com es realitza el procés editorial. Una part també important d’aquest projecte és el fet que els beneficis de la venda del llibre van destinats als damnificats pel terratrèmol del Japó.

La Cristina Rom, llicenciada en Belles Arts, ha estat l’encarregada d’il·lustrar de manera altruista aquesta història que comença amb una sortida de la colla a uns campaments. Allí viuran diverses experiències que els permetran treballar els valors propugnats per l’escoltisme com la tolerància, el treball en equip, el respecte per l’entorn, etc.

Més informació al web de l’editorial


Share/Bookmark