Cercar

Cambrils


Us volem recomanar un llibre que retrata la nostra població amb una mirada amorosa i càlida. Segur que us agradarà!

DOMINGO, Magín. Cambrils. Barcelona: Lunwerg, DL 2011


Llibre de fotografies, en blanc negre, de Magín Domingo, acompanyades d’una presentació (La mirada incisiva) de David Balsells, conservador en cap de fotografia del Museu Nacional d’Art de Catalunya, i d’una introducció (Cambrils. La Mar de la Frau) de Joan Maria Pujals, filòleg i polític. Totes dues presenten els textos en dues columnes bilingües, en català i en castellà. Al final, els textos, estan traduïts a l’anglès.
Les fotografies ens mostren la transformació viscuda per la població entre els anys 1977-2011, els darrers quaranta anys, i fan referència a diversos aspectes: evolució urbana, paisatgística i social. Hi trobarem el mar, indrets de la vila i de la platja, edificis desapareguts com el del Pòsit, escenes de festes, d’activitats com la subhasta del peix abans que es fes a la Llotja, i també un espai molt especial: el Parc Samà, els seu jardí i l’edifici colonial.

Al final un índex de fotografies ens dóna les dades del lloc, la data en què es va realitzar i petites informacions complementàries.

Notícia sobre la presentació: Revista Cambrils


Share/Bookmark