Cercar

Anys i anys, per molts d'anys... i ja en són 15!


Divendres a la tarda vam celebrar l’aniversari de la Biblioteca en molt bona companyia i amb tot un seguit d’actes:

Primer un breu parlament institucional per part de l’Alcaldessa, Mercè Dalmau, que va girar al voltant de la història de la Biblioteca; a continuació el Regidor de Cultura que va encoratjar tothom a continuar fent ús dels nostres serveis i a llegir i a aprendre.


Posteriorment es va fer entrega dels premis als Superlectors de l’any i per primer cop es va donar un premi al Carnet de lector més jove.









L’acte va continuar amb el sorteig de 15 premis entre els assistents, que van ser entregats per anteriors i actuals Regidors del consistori.

Finalment va arribar l’Hora del conte amb Montse Parra. Per començar tots els infants van recórrer la biblioteca buscant pistes que els ajudessin a esbrinar on s’amagava el pastís d’aniversari, després es van asseure a la segona planta de la biblioteca per escoltar el conte escollit.

El pastís no va aparèixer ja que és molt difícil fer un pastís comestible i que pugui agradar a una biblioteca; els bibliotecaris hi vam estar treballant durant tot el mes de gener però no vam trobar una recepta adient i per això demanem ajuda a tothom que cregui que té la recepta oportuna.

La setmana vinent tindreu a la vostra disposició un full per presentar la vostra Recepta de Pastís d’aniversari, i confiem que abans d’acabar l’any haurem trobat la Recepta Perfecta i podrem gaudir d’un bon pastís tots plegats.

El nostre agraiment a "la Caixa" per patrocinar l'activitat.

Més informació a:
Revista Cambrils
TDCamp (noticiari del dilluns 30/01/2012)




Share/Bookmark

1 comentaris :

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!