Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


I les propostes d'aquesta setmana són:

PERKINS, Bethany. Experimenta ciència: experiments senzills per a nens. Barcelona: La Galera, 2011. I Ciència


Àlbum de coneixements que ens presenta tota una sèrie de propostes que ens permetran passar una bona estona, especialment si la compartim amb els infants, i aprendre a través de l’experimentació.

El llibre és com una llibreta amb fulls plastificats i que il·lustren amb minuciositat tots els passos de l’experiment proposat. Les cobertes, de cartró dur, ens permeten posar-lo en peu i facilitar la lectura mentre es duen a terme les diferents manipulacions. Al final un glossari recull les definicions d’aquells termes més científics i que poden generar dubtes.

Molt recomanable per a passar les tardes d’ hivern de manera amena i divertida. A partir de 5 anys.


DEMATONS, Charlotte. El Globus groc. Barcelona: Joventut, 2011. I1 JOV


Àlbum il·lustrat de gran bellesa plàstica,  guanyador del Premi del Jurat Infantil d'Il·lustradors Biennal de Bratislava (BIB) de 2005.

A partir d’unes il·lustracions a doble pàgina i sense text d’acompanyament, viurem les aventures del globus groc que dóna nom al llibre. Cadascuna ens fa descobrir infinitat de detalls i d’històries, barrejant el present i el passat, la realitat i la ficció.

Us el recomanem perquè és un d’aquells àlbums sense paraules que s’arriben a convertir en clàssics per la seva atemporalitat, perquè sempre que l'obrim hi trobem una novetat i perquè és una delícia poder-los compartir.

Més informació a:
Editorial Joventut


Share/Bookmark