Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Avui us presentem dues propostes molt diferents i que esperem que us agradin.


CERDÀ, Mar. Too late. Cànoves: Proteus, 2011. I Valors i sentiments


Àlbum il·lustrat, sense paraules, protagonitzat per dos peixets d’una peixera. La necessitat de comunicació i de compartir d’un d’ells xocarà amb l’arrogància o l’egoisme de l’altre fins que ja serà “too late”.

La història és perfectament comprensible gràcies a l’expressivitat del dibuix i a la seva presentació en vinyetes que ocupen tota la pàgina i que se’ns presenten en una mena de seqüència cinematogràfica.

Recomanat per a totes les edats i molt especialment a pares i educadors.

Aquí en teniu un tastet:





FUJIKAWA, Gyo. Oh, quin dia més divertit!. Barcelona: Juventud, cop. 2011. I1 JOV

Àlbum il·lustrat protagonitzat per una colla de nens i nenes que ens van explicant com és un dia de la seva vida des del moment de despertar-se fins a l’hora d’anar a dormir.

Les il·lustracions d’estètica, diguem-ne, vintage omplen totes les pàgines d’infants que juguen, expressen sentiments i emocions o canvien d’activitats i de vestuari amb el pas de les estacions.

Hi trobarem pàgines acolorides intercalades amb d’altres en blanc i negre; algunes estan protagonitzades per tota la colla, d’altres només per un dels integrants, oferint-nos així diverses perspectives i possibilitats que podem multiplicar pel fet que el llibre no cal llegir-lo linealment sinó que el podem obrir per allà on vulguem i descobrir quina activitat fan els protagonistes.

Més informació a:
Al·lots El Petit príncep
SOL

Tastet d’imatges: Editorial Juventud


Share/Bookmark