Cercar

Infantils recomanats


Avui dediquem la nostra recomanació de la setmana a uns animals que continuen fascinat a grans i a menuts, sí , ho heu endevinat: els dinosaures!


LIGNEREUX, Yves. Els Dinosaures. Barcelona: Cruïlla, 2013. I Dinosaures

“Els dinosaures fascinen els homes per les seves dimensions imponents i el seu aspecte aterridor. Han estat comparats amb els dragons dels contes i les llegendes. Avui dia són els herois de novel·les, dibuixos animats, jocs...”

Llibre de coneixements , il·lustrat amb fotos i dibuixos, que ens explica tot allò que volem saber sobre aquests animals que van poblar el nostre continent durant el Mesozoic. Aprendrem com vivien, de què s’alimentaven, quan mesuraven o perquè van desaparèixer.


GREENWOOD, Marie. Dinosaures gegants prehistòrics: entra al món fascinant dels dinosaures. Barcelona: Cruïlla, 2012. I 56 GRE

Llibre de coneixements amb pàgines de cartró que es despleguen i il·lustrat amb fotografies de paisatges reals i dibuixos que dóna a conèixer als lectors set dels dinosaures més grans que van poblar la terra. Cadascun està descrit en una fitxa amb els seus trets distintius, la cronologia, la seva alimentació, algunes curiositats com la mida del seu cervell en relació al seu cos i un pòster amb la seva imatge. 

Us recomanem totes dues lectures, en funció de l’edat dels infants.


Share/Bookmark