Cercar

Anys i anys, per molts d'anys... i ja en tenim 18!!!

Ahir a la tarda a la biblioteca vam viure un moment molt especial, d'aquells que t'alegren el cor i et motiven a posar encara més ganes i més il·lusió en la teva tasca. Vam celebrar l'aniversari de la nostra biblioteca, que s'ha fet gran i podríem dir que ja és major d'edat: quants de records i quantes experiències viscudes, no?

Va ser també el moment de premiar els Superlectors de 2014: tots els que s'han emportat més llibres en préstec durant l'any, que acabem de passar, i que han estat: Miguel Ángel Sosa, Mercè Canela, Laura Angulo i l'Escola La Bòbila. Moltes felicitats a tots i gràcies per acollir-nos en el vostre dia a dia!


A continuació la Rosa Ma Fusté ens va convidat a viatjar cap a l'Orient de la mà de dos contes: Els amants papallona, una història d'amor impossible entre dos joves,  i Lao Lao i el drac de gel, que ens va transportar a la Xina per conèixer una velleta experta en l'art de retallar paper.


Per acabar la festa hem cantat l'aniversari feliç bufant les espelmes imaginàries del magnífic pastís de les xiques de Micu-Licu, que estava per llepar-se'n els dits. No en va quedar ni una engruna!



Share/Bookmark