Cercar

Club de lectura infantil



Divendres 24 d'abril va tenir lloc una altra sessió del Club de Lectura Infantil. Vam donar la benvinguda a l'Ariadna, que s'incorpora al Club i ja va participar en la Revetlla de Sant Jordi fent una lectura en veu alta, junt amb la Pepa, la Judit i la Yanira.

En aquesta ocasió es va parlar de Historia de la manzana roja, de Jan Löof, un àlbum il·lustrat sobre un senyor que compra una poma de plàstic enganyat pel fruiter, però acaba tenint una sucosa poma vermella després d'una rocambolesca història. Les imatges, com en tots els àlbums il·lustrats, són essencials per a gaudir d'una manera completa de tota la història.

També vam parlar d'altres àlbums il·lustrats que havien pres en préstec com No sé on tinc el cap, d'André Bouchard amb il·lustracions de Quentin Blake, i Jesus Betz, de Fred Bernard, amb il·lustracions de François Roca. I vam ensenyar els llibres que ens havien regalat per Sant Jordi.

Per acabar la sessió vam repartir diversos llibres de JORDI FOLCK, autor que ens visitarà el proper 29 de maig, a les 18 h. en una sessió oberta a tothom per tal de parlar de la seva obra. Aqui us deixem una recomanació de la seva La dona vestida de negre.





Share/Bookmark