Cercar

Club de lectura infantil




La sessió del club de lectura infantil de febrer va tractar sobre el llibre LA NOIA DEL TEMPS, d'Eva Piquer. És una lectura que ha agradat a la majoria de les integrants del club i hem comentat diversos aspectes de l'argument i personatges, sobretot pel que fa a l'entrada a l'adolescència de la protagonista  (la Iris), i les diverses explicacions meteorològiques que hi ha al llarg del llibre, moltes de les quals no coneixíem (sabeu perqué poden ploure granotes?...)

Vam conèixer altres llibres de l'autora, sobretot novel·les, i també una Petita Història de Barcelona, de la qual és autora del text, amb il·lustracions de la Pilarín Bayés. I vam remenar llibres sobre adolescents, Peter Pan, i El Petit Príncep, el llibre preferit de la Iris.

La lectura per al proper mes és EL TERRIBLE GUILLEM, de Richmal Crompton, tot un clàssic! Recordeu que ens trobarem el dia 18 de març, abans de Setmana Santa.

Per acabar volem donar les gràcies a la Montse i el Ricard, que han vingut de la biblioteca de Constantí per agafar idees per al seu club de lectura. Esperem que us hagi agradat!


Share/Bookmark