Cercar

Infantils recomanats



LAROCHE, Agnès. El Regal. Sant Feliu de Guíxols: Tramuntana, cop. 2015. RECEPTES PARES I1 TRA

En Nil, entra cada dia d’amagatotis al despatx del pare per assegurar-se que el regal segueix allà.
El regal està col·locat damunt l’armari, posat darrere de cartrons vells, per amagar-lo... En Nil somriu. És un regal preciós. Ni massa pesat, ni massa lleuger. Embolicat amb un paper blau, i un llaç daurat...

Així comença aquesta nova aventura protagonitzada per Nil, un infant que ja vam conèixer a dos títols publicats també per Tramuntana: Si jos fos gran i fort... (2012) i  Perquè sí (2014). En aquesta ocasió trobem al petit Nil frisós, esperant que arribi el dia de l’aniversari i del regal, i nosaltres passem tot l’àlbum expectants com ell, desitjant saber què hi haurà dintre de la caixa blava amb un llaç daurat i si el seu contingut satisfarà a qui el rebi.

M’ha agradat molt el conjunt de la història, els textos breus que ens van explicant com en Nil està absort en el regal i desitjant que arribi el dia de l’aniversari i com aquests textos es combinen amb unes il·lustracions de traç simple i delicat, que aquesta vegada tenen també notes de colors –vermell, ocres, blaus...- i que aconsegueixen transmetre una gran expressivitat, una àmplia gamma de sentiments i emocions.



Us recomano molt especialment aquest àlbum que m’ha robat el cor i que crec que hauria de tenir un espai a totes les prestatgeries de cases i biblioteques. Jo ja li he fet! 


Share/Bookmark