Cercar

La teva àvia és una crack de les mates






El club de lectura infantil de novembre ha tingut com a protagonista aquest llibre. Tant a la Lucia com al Gerard i a la Irene els va agradar molt el títol i també la il·lustració de la portada. Van trobar que la història era molt divertida i entretinguda i, fins i tot, els havia servit per aprendre coses.








Donat que el llibre entrecreua la trama vital dels personatges principals amb contes tradicionals i enigmes matemàtics, la sessió ens va servir per a proposar enigmes i resoldre'ls. Vam conèixer altres llibres de la col·lecció La Tortuga Setciències, de Animallibres, i vam veure, tocar, escoltar i llegir diversos llibres amb els avis com a protagonistes, perquè als avis se'ls ha d'estimar. No només expliquen històries divertides i molt interessants, sinó que n'hi ha que fins i tot pugen al Dragon Khan!

Vam llegir en veu alta dos que a mi m'agraden especialment: Avis, de Chema Heras a Kalandraka, i La meva àvia és una princesa, de Judit Robert a Onada Edicions. Ens retrobem el 15 de desembre amb El lladre d'entrepans, de Patrick Doyon.








Share/Bookmark