Cercar

Infantils recomanats


CLEGG, Jo. Una familia per a la Marina. Barcelona: Blume, 2017. RECEPTES PARES
I1 BLU

Cada dia, ben d’hora, a la Marina li destrossaven la casa a cops d’escombra. Llavors, un matí, un quisso pollós i ple de puces...No, no penseu que es va plantar davant de la gavina Marina a queixalar-la, no, li va oferir ajuda perquè la veia força desvalguda. Tots dos es van asseure en un banc i es van explicar allò que els preocupava. La Marina sobretot  volia una casa que no em destrossin a cops d’escombra, on pugui tenir les potes calentones, les plomes eixutes i la panxa plena!

I el quisso que es diu Busca, acompanyat per les seves puces, decideix ajudar-la perquè això de trobar una casa segura és molt difícil. Sort en tindran de la Madison, una gata que coneix tots els carrers de la ciutat i del Zacaries, una rata de biblioteca, que els ajudaran.  Tanmateix quan ja tindrà la casa la Martina s’adonarà que tenir una casa on aixoplugar-se és important però que tenir gent que t’estimes al voltant encara ho és més. 

M’ha agradat molt aquesta història tendra, amb tot de detalls divertits, que ens parla de valors com l’amor i l’amistat, dels lligams que establim i que fan la nostra vida plena. Les il·lustracions de Lalalimola, acompanyen molt bé el text, fent que els petits puguin seguir la història encara que no sàpiguen llegir i a més hi aporten color, expressivitat en retratar les emocions dels personatges, i tocs d’humor en retratar les diverses situacions.

Què, us animeu a descobrir-lo? 


Share/Bookmark