Cercar

Infantils recomanats


PAJALUNGA, Lorena. Juguemos a hacer yoga: [¡diviértete y crece sano y feliz!].[Barcelona] : Vicens Vives, DL 2017. I Esports

El ioga és una disciplina que ens ajuda a buscar l’harmonia i que s’està utilitzant molt com una eina per a millorar el nostre benestar físic i emocional, especialment en èpoques de creixement com la infància o l’adolescència ja que s’ha demostrat que contribueix positivament al nostre desenvolupament.

Aquest àlbum que avui us recomano està escrit per Lorena Pajalunga, fundadora de AIYB i professora de la Facultat de ciències de l’educació de la Universitat de Milà-Bicocca. Les il·lustracions són d’Anna Láng i s’inspiren en el món dels animals. Mitjançant les explicacions i la corresponent il·lustració veiem com cada animal, n’hi ha vint en total, ens aporta una qualitat i gràcies a la suma de totes podem augmentar la coordinació, l’autoconfiança o simplement relaxar-nos.



M’ha agradat molt aquesta proposta de Vivens Vives Kids, en aquests temps de presses és important trobar un espai i un moment per retrobar-nos amb nosaltres mateixos i si el podem compartir amb els nostres infants encara millor ja que els estarem fent un regal d’aquells que no es poden comprar amb diners, d’una banda compartirem amb ells una part del nostre temps i d’altra ho farem de manera enriquidora i positiva, ajudant a conèixer les nostres habilitats i limitacions i donant-los eines per al seu desenvolupament. 


Share/Bookmark