Cercar

Novetat recomanada












Allò que va començar com una dieta per intentar aprimar-se, ves per on al final ha acabat en un best-seller. Sí,  segur que ja heu sentit parlar d’aquest llibre que porta més d’un milió d’exemplars venuts “Un día una comida” del metge japonés Yoshinori Nagumo.  

Mireu, mireu...El primer pas a fer és deixar de menjar dolços i carn i centrar-se en el peix i les verdures. Comencem per no esmorzar i no caure i menjar a l’hora de dinar, encara que si tenim molta gana podem picar uns fruits secs (evidentment sense fregir i sense sal). Com a conseqüència, a més de tenir molta gana....

“Si no comemos por la mañana ni al mediodía, al llegar la noche nos suenan las tripas. La primera vez que suenan, segregamos la hormona de la longevidad, que rejuvenece la piel y las mucosas. La segunda vez se activa la sirtuina, el gen rejuvenecedor, que reactiva las células y los genes. Si nos suenan una tercera vez, el tejido adiposo (la grasa) sintetiza la adiponectina, una proteína que metaboliza la glucosa y tonifica las arterias.”

Com us podeu imaginar aquesta dieta només es recomana per a gent obesa, homes de més de 30 anys i dones que hagin superat la menopausa.

Aprofiteu que el tenim com a novetat a la biblioteca i feu-li  un cop d’ull, perquè la veritat si veieu les fotografies de l’autor us juro que mai de la vida li faríeu l’edat que té, 60 anys!!!









Share/Bookmark