Cercar

Novetat recomanada





Segons la mentalitat japonesa, influïda pels principis del zen, un ambient ordenat és símbol de puresa i de respecte per la comunitat. Potser per això quan veiem cases japoneses ens sorprèn l’ambient minimalista i l’ordre que impera en tota la casa i que se’ns dubte ens atrau. 

A mi que m’encanten aquests temes relacionats amb el feng shui reconec que m’ha atrapat aquesta autora Nagisa Tatsumi, escriptora, educadora i màxima autoritat en l’ordre, que va inspirar a Marie Kondo per escriure “La màgia de l’ordre"

Aquest mes presentem com a novetat a la biblioteca “El arte de ordenar para ninos”. És una visió curiosa, ja que podem llegir entre línies característiques d’una cultura molt diferent a la nostra. Us faig un petit tastet:

“Después de darle muchas vueltas llegué a la conclusión de que recoger no consiste en el simple acto de poner las coses en orden, tal como puede verse en la introducción sobre las bases de la vida. El acto de ordenar va mucho más allá, puesto que representa la manera correcta de relacionarnos con las cosas que nos rodean, y a la vez nos hará ser conscientes de la mejor manera de relacionarnos también con otras personas.”




Share/Bookmark