Cercar

Pinta amb nosaltres



Com molts de vosaltres ja sabeu a les biblioteques a vegades, per no dir sempre,  ens posem la capa d’heroïnes, ens trasformem i lluitem pel foment de la lectura.

Així que pensant, pensant… Com podem aprofitar el costum de tants i tants nens, sobretot dels més petits, de venir a la biblioteca, relaxar-se i pintar?

Amb aquest repte hem ideat el “BIBLIOPINTA”. Us expliquem… Durant tot l’any farem un petit aparador on exposarem tots aquells llibres d’una temàtica determinada acompanyats de dibuixos per pintar vinculats a la matèria.

I per a fomentar la lectura què millor que començar amb les lletres?

Us hem triat llibres per començar a llegir amb les vocals, abecedaris, primeres paraules… Llibres també per orientar els pares en la lectura… Us hem posat una catifa amb tot l’abecedari per jugar i a més uns dibuixets la mar de xulos per pintar amb totes les lletres.

Us fem dentetes, oi? Voleu saber com continua el Bibliopinta?
Va, us explico… Al març celebrarem el dia de la dona treballadora i per aquest motiu el fil conductor del Bibliopinta girarà entorn de la igualtat. No patiu, però, que ja us anirem informant de totes les novetats.


Share/Bookmark