Cercar

Novetat recomanada


L’origen del llibre neix amb la pèrdua: la mort sobtada per un tumor cerebral de Rona, la germana d’Olivia Newton-John. Aquest fet és l’origen d’una cançó que va escriure l’autora amb l’ajuda de l’Amy Sky, amiga i col·laboradora. Més tard es va unir a l’aventura Beth Nielsen i totes tres van donar forma a LIV ON, música composta especialment per ajudar en els moments de pèrdua i dolor. 

Els drets derivats de la venda d’aquest llibre es donaran per a la investigació del càncer. Escolteu un petit tast.
Part de música, de poesia a les seves cançons i tot cuida’t fins al detall amb les il·lustracions d’Ignasi Blanch, dibuixant molt unit a la música de l’autora. 
Estava molt interessat en il·lustrar el disc i el van convidar a un concert  a Londres on ja va compartir els primers dibuixos fets a llapis i amb pintura de color blau. Com diu l’autora:
“...i de seguida va estar fet!. Les il·lustracions de l’Ignasi encaixen a la perfecció amb les emocions i les lletres del disc.”
No sabria dir-vos ben bé, com ho aconsegueix l’Ignasi..... Els seus dibuixos sempre amb majoria de somriures, amb mirades altes d’esperança, amb motius de natura (arbres, flors, mar, el símbol del colibrí...) i el color blau, el blau exacte per portar-nos a un estat d’introspecció i calma profunda.



M’agradaria no explicar-vos la lectura del llibre, ni què m’ha deixat despertat en un racó dins meu, sinó fer-vos una transcripció total del llibre, perquè no us deixeu cap punt ni cap coma sense llegir, escoltar i viure.
Com això no és possible, simplement espero que sapigueu que teniu aquest llibre disponible a la biblioteca esperant-vos de manera personal, ja que cadascuna de les lectures serà un llibre nou, allò que necessitem ser.



Rosana Villagrasa Andrés


Share/Bookmark