Cercar

Infantils recomanats

 



CUQUES PERTOT ARREU. Britta Teckentrup. Andana

Un llibre per als més petits amb molta il·lustració, però també amb molta informació sobre les cuques i els insectes. I no només n’aprendran els nens i les nenes, sinó que també els adults podran conèixer tota una sèrie de coses curioses com ara els rècords d’aquests animalons (com que el tàvec pot arribar a volar a 145 km/h!!!) o què mengen (des de caca fins a nèctar).

Una proposta molt interessant de Britta Teckentrup que, a la mateixa col·lecció també ha publicat Peixos pertot arreu. Destaco els detalls de cada pàgina, i la distribució diferent de cadascuna, que fa que passar les pàgines sigui un regal en si mateix. No saps què t’hi trobaràs.




CONILLS, CONILLS I MÉS CONILLS. Lorna Scobie. Miau

Quan algú està acostumat a ser únic i arriba algú altre a robar una part del seu protagonisme, les coses es poden complicar. La vida passa de ser una bassa d’oli a una batalla campal. I això és el que li succeix a la conilleta protagonista d’aquest conte, que es passa les primeres pàgines ben contenta d’estar completament sola a la família. D’aquesta manera no ha de compartir res amb ningú. Tot per a mi sola!!!

Però els pares tenen novetats en forma de boleta peluda i pesada, que insisteix a posar a prova els nervis de la nostra conilleta. Ara, que la cosa empitjora, ja coneixem la fertilitat de les conilles… I la protagonista haurà de buscar una solució.

Hi ha molts llibres que expliquen l’arribada d’un germanet. Aquest és un més, adreçat als més i més petits, ja que té molt poc text i unes il·lustracions molt dolces i expressives. I els conillets sempre són uns animalons que agraden als nens i nenes (recordem el clàssic Tabalet). Una proposta més, doncs, del nostre centre d’interès: “Mares i pares, propostes de lectura adreçades a mares, pares i educadors”. Podeu descarregar-vos la guía aquí: GUIA PARES I MARES



CAPGIRAT. Alba Dalmau i Cinta Vidal. Bindi Books

La Caliua és una gata que desapareix el dia que el món es capgira. La seva mestressa intenta trobar-la al llarg de les pàgines voltant per l’edifici, la ciutat, el camp… però no la troba. Fins que…

Un llibre que transmet un missatge senzill però molt potent. De vegades pot ser més positiu mirar allò que tens a la vora i no anar tan enllà a la recerca d’impossibles. Però no sorprèn tant el missatge com la forma, ja que les il·lustracions d’un món capgirat són molt originals i ens conviden a veure les coses d’una altra manera.

Més val que no us expliqui més i que us hi endinseu. Ja ens explicareu si us ha agradat



Share/Bookmark