Cercar

Infantils recomanats

 




99 tomàquets & una patata. Delphine Chedru. COMBEL

Tal com s’especifica a la coberta, aquest és un llibre-joc per jugar 99 vegades com a mínim. Un nou llibre interactiu de Chedru, i és que no només les pantalles són interactives.

El llibre s’estructura a través de diverses propostes a doble pàgina. A la de l’esquerra trobem el número 99 i els objectes que es poden trobar a la de la dreta (99 avions i 1 oreneta; 99 fulles i 1 pinya; 99 peixos i una estrella de mar...). Sembla fàcil trobar l’element discordant, però cal fixar-s’hi atentament. A més, dins de la pàgina amb els dibuixos es convida a trobar altres elements.

És un llibre ideal per a compartir estones amb els petits de la casa i per afegir preguntes a les que ja proposa Chedru. A més hi ha el “bonus extra” per a trobar la patata que cal buscar pertot el llibre.

 



Col·lecció Pomelo: En Pomelo és feliç / En Pomelo es pregunta. Ramona Badescu. Benjamin Chaud. KÓKINOS

Si no el coneixeu, ja us el presento: el Pomelo és un petit elefant rosa tendre com ell sol, ideat per la Ramona Badescu i dibuixat per Benjamin Chaud.

A la biblioteca ja disposem de Pomelo y el increíble tesoro i ara incorporem aquestes noves aventures de l’elefantet. Són uns llibres petits i senzills en aparença, però que poden convidar a la conversa amb els més petits de la casa sobre la felicitat, la tristesa, la diferència, el curs de l’any...

Uns petits grans llibres que us convidem a descobrir per a llegir conjuntament i gaudir de les divertides i expressives il·lustracions de Chaud.


Share/Bookmark