Cercar

Infantils recomanats

 


Descobreix com cuidar el teu planeta! Mandy Archer. Brúixola

Un llibre d’ecologia per a primers lectors amb la lletra en majúscules de manera que, a més d’aprendre els conceptes bàsics per a cuidar el planeta, els nens i nenes també poden assajar la primera lectura.

Es tracta, de manera molt fàcil i entenedora, la contaminació, la reutilització, el respecte per l’entorn, l’estalvi d’aigua... i tot amb idees bàsiques, molta il·lustració i, fins i tot, solapes per aixecar i descobrir moltes més coses.

Forma part de la col·lecció Descobreix com, que té altres títols sobre l’amabilitat i els sentiments.

 

Coraline. Neil Gaiman. Salamandra

La Coraline es trasllada amb la família a una nova casa i, mentre els pares treballen, es dedica a explorar. Apart de conèixer estranys personatges, també trobarà una porta secreta que la conduirà a un altre món. I és un món que fa molta por.

La novel·la original de Gaiman ja és un clàssic de la Literatura Infantil i Juvenil i segurament ja l’heu llegit o n’heu vist la versió cinematogràfica. Aquest llibre que presentem com a novetat és una versió àlbum amb il·lustracions d’Aurélie Neyret. Una oportunitat per als qui no l’han llegit o per a tornar-la a llegir amb aquest nou format.

Gaiman té obsessió per les portes secretes i pels móns alternatius, així que si us ha agradat Coraline, també podeu provar amb Neverwhere, no tan coneguda pel gran públic, però igualment apassionant.

 

El llibre del temps. Guillaume Duprat. Zahorí Books

Us agraden els llibres pop-up? Aquesta proposta de Zahorí ens acosta a un tema sobre el qual no és fàcil trobar informació adreçada als més petits. Amb el llibre de Duprat aprendrem diversos conceptes al voltant del temps: El temps de les vides dels diferents èssers, de les generacions, de la història, els ritmes circadians i les maneres de mesurar el temps, entre altres.

Un llibre per aprendre i també per a passar una bona estona contemplant les formes que s’alcen, les rodes que giren i les solapes per a obrir.

 

 Les formes de la natura. Magdalena Konecna. Cossetània

Un llibre profusament il·lustrat amb colors i formes de la natura: fulles, escorces, flors, fruites i verdures, animals de totes menes i colors es passegen per les pàgines d’aquesta proposta de Cossetània.

Un llibre preciós per a gaudir amb els dibuixos i per aprendre moltes paraules. Al final trobarem un petit entreteniment, i és que les autores llisten diferents patrons i formes similars entre diversos elements que han anat apareixent a les pàgines precedents. Quins elements estan arranjats en fileres? La planta del rosari, els pèsols, els grans de blat o els grans de cacau.


Rosana Andreu



Share/Bookmark