Cercar

Infantils recomanats

 


El sistema solar. Irene Noguer Pérez, Eli Gardiaz. Cossetània

Un llibre amb informació sobre els planetes i altres cossos celestes en format acordió. Es pot llegir de manera linial, com un llibre qualsevol, o es pot jugar amb el desplegament de l’acordió per a fer una lectura més lúdica.

Es donen les dades més importants de cadascun dels planetes, i també informació sobre les constel·lacions. Les il·lustracions de Gardiaz omplen tot el llibre des de les guardes i són el contrapunt perfecte per a fer d’una obra de coneixement una obra també per a gaudir.

 

La Gran faraona. Lara Toro, Paula Estévez. Petit Sàpiens

La jove Hatxeput va desafiar la tradició fa uns 3500 anys i es va proclamar faraona, malgrat la tradició que reservava aquest càrrec als homes. A través del seu regnat el llibre ens explica diverses característiques del món egipci, com ara les seves creences, la importància dels jeroglífics, la seva alimentació o el procés de momificació.

El llibre és molt bonic en la seva estructura visual, amb unes il·lustracions en tons terrossos que recorden els colors del desert, i hi ha unes pàgines desplegables en què hi trobem les meravelles més importants d’aquella civilització: Gizeh, Sakkara, La Vall dels Reis el temple de Luxor, el d’Abu Simbel i el de Files, tot seguint el curs del Nil.

 

Papallones: vida secreta. Roger Vila, Reina Ortega. Mosquito

Roger Vila és un dels majors experts mundials en papallones i per això aquest llibre és un meravellós apropament al món d’aquests insectes, admirats però també molt desconeguts. Coneixereu els seus secrets, el seu procés de desenvolupament i moltes curiositats que segur que no sabíeu.

El llibre és de format gran, amb profusió d’il·lustracions que permeten veure amb detall moltes de les característiques de les papallones. Sabeu a quina velocitat poden volar i fins a quants quilòmetres poden fer? Ho descobrireu amb aquest proposta de l’editorial Mosquito.


Rosana Andreu


Share/Bookmark