Cercar

La biblioteca premiada

La Biblioteca Pública Municipal de Cambrils ha estat premiada per un projecte de dinamització de la lectura infantil al concurs «María Moliner», que convoca la Dirección General del Libro, Archivos y Bibliotecas del Ministerio de Cultura, en col·laboració amb la Federación de Municipios y Provincias, i en la categoria d' ajuntaments de menys de 50.000 habitants.

El projecte de la Biblioteca que ha obtingut aquest reconeixement ha estat el Joc de l'estiu "La volta al món amb Tintín", dedicat al centenari del naixement d’Hergé, el creador de Tintín, i que ha comptat amb la col·laboració del col·lectiu d'artistes "Cambrils. Art total".

El premi que ha rebut la Biblioteca consisteix en un lot de 200 llibres, així com 1 teatret de fusta per explicar contes, punts de llibre i cartells que anunciaràn una sessió de conta-contes.

Aquest és el tercer any que la biblioteca és premiada per un projecte de promoció de la lectura. Els anteriors han estat:
  • 2003: Contes de Ràdio. "Cuentos en acción", realitzat en col·laboració amb Ràdio Cambrils.
  • 2005: Viatjant amb contes, realitzat en col·laboració amb el Servei Municipal d'atenció a l'immigrant.

Volem compartir aquesta alegria amb tots vosaltres i dir-vos que durant el 2008 ja podreu gaudir d'aquesta nova aportació que enriquirà més el nostre fons bibliogràfic.

Si vols conèixer millor aquesta convocatòria visita el següent enllaç:

http://www.mcu.es/libro/MC/PFL/CampAnimacion/CampAnimacion.html


Share/Bookmark