Cercar

Nova trobada del Club de Lectura Infantil


El passat divendres 28 de gener ens vam reunir per tal de parlar de EL MEU GERMÀ EL GENI, de Rodrigo Muñoz Avia. Aquest llibre és el primer dels que llegim per a participar en el Premi Atrapallibres d'enguany, i el resultat no va ser gaire entusiàstic, ja que no va agradar gaire en general.

Vam comentar un altre llibre del mateix autor, ELS PERFECTES, d'argument molt semblant al que hem llegit, i altres llibres que tracten d'alguna manera el tema dels conflictes entre germans, com ara
  • Un puente hacia Terabithia
  • Manolito Gafotas
  • Cómo desaparecer por completo y no ser encontrado jamás
  • Quina passada
  • El maravilloso puente de mi hermano
Finalment no vaig poder evitar comentar una part molt significativa de la quarta entrega de DIARI DEL GREG: UN PRINGAT TOTAL. En aquesta ocasió el Greg està de vacances estiuenques i la seva mare té la brillant idea de crear un Club de Lectura Infantil que s'anomena "Llegir és divertit". Tot i que el Greg demana de genolls no haver d'assistir-hi, la seva mare l'obliga, i recomana als assistents la lectura d'obres clàssiques bastant "odioses" com ara DONETES o ANNA DE LES TEULES VERDES. No us perdeu aquesta quarta part de les aventures del Greg, ni tampoc les tres primeres.




Per al febrer toca llegir CORNELIUS I EL REBOST D'IMPOSSIBLES, de Carles Sala i Vila.


Share/Bookmark