Cercar

Recomanats de la setmana

Ficció

ALEXANDRA, Belinda. La gardenia blanca de Shanghái. Madrid: Martínez Roca, 2010

Anya Kozlova és una noia de 13 anys que viu amb la seva família, uns immigrants russos, a la ciutat xinesa d’Harbin. Quan esclata la segona guerra mundial el seu pare mor en un accident i la seva mare és deportada a un camp de treball a Sibèria. Anya, que queda sola, es veu obligada a emigrar primer a Shanghai i després a l’illa filipina de Tubabao on es trobarà amb d’altres refugiats russos i prepararà el seu viatge definitiu cap a Austràlia.

Centres d’interès

HARRIS, Gillian. Confección con fieltro: técnicas sencillas y originales diseños. Barcelona: Océano Ámbar, cop. 2008

Guía pràctica per realitzar tot tipus de labors, inclou les diferents tècniques, passos a seguir i fotos detallades de cada manualitat.


Coneixements

ALBERTÍ, Jordi. La bandera catalana: mil anys d'història. Barcelona: Pòrtic, 2010
El llibre que respondrà a tots els teus dubtes sobre la nostra bandera; des del seu origen fins a l’actualitat.


FORGIONE, Francesco. Mafia export: cómo la Ndrangheta, la Cosa Nostra y la Camorra han colonizado el mundo. Barcelona: Anagrama, 2010

Llibre que explica els principals projectes de colonització econòmica mafiosa i qui els lidera arreu del món. Gràcies als mapes que l’il·lustren es pot veure el desplaçament global de les famílies mafioses.
Si et va impressionar Gomorra, no et pots perdre aquest altre títol!

KAVANAGH, Alfred G. Irán por dentro: la otra historia: guía cultural de la Persia antigua al Irán moderno. Palma de Mallorca: José J. de Olañeta: Indica Books, cop. 2010

Guia cultural d’Iran que és també una introducció a una de les civilitzacions més riques i variades del món: de l’antiga Pèrsia fins a l’Iran modern.


Share/Bookmark