Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils

BAT PAT. El secret de l’alquimista. Estrella Polar, 2011. I3 BAT

Bat Pat és un ratpenat escriptor i gràcies als seus llibres descobrirem unes històries plenes de misteri. Quan en Bat Pat era petit, un vell bibliotecari li va ensenyar a llegir i des d’aleshores li agraden els llibres de por; amb bruixes, fantasmes, cementiris..

La seva lletra gran, amb interlineat ampli, canvis de color i tipografia, i abundants il·lustracions els fan molt atractius per als petits lectors.

El seu autor és Roberto Pavanello, nascut a Milà i diplomat en Educació secundària, que va començar a escriure l’any 2000 i que es caracteritza per oferir relats amb moltes aventures, personatges fantàstics i infants, també per l’acurada dosificació de por i d’humor.

Més informació a: http://www.robertopavanello.it/


 
Atles: el món que t’envolta. Barcelona: Cadí, 2010. I Geografia

Aquest Atles comença per allò que té més a prop l’infant: casa seva, el seu barri i des d’allí es comença a explicar el món: la ciutat, el país, els continents, el planeta Terra, el sistema solar i l’univers.

S’hi expliquen també les diferents societats, curiositats i anècdotes, tot il·lustrat amb personatges de Disney, fotografies i mapes que contribueixen a fer-ne un document atractiu i amè.


Share/Bookmark