Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Esperem que us agradi la nostra proposta d'aquesta setmana, i que tot i que ja ha passat sant Jordi continueu llegint i llegint i també comprant llibres; són una bona inversió: aprendreu, us divertireu, us emocionareu, plorareu, etc  Què més és pot demanar?

MOURE, Gonzalo. Cama y cuento. València: Tàndem, 2010. I2 SOP

Àlbum il·lustrat protagonitzat per Malva, una nena a qui agrada molt que la seva mare li llegeixi un conte abans d’anar a dormir, però ara que ja ha aprés a llegir sola, tot ha canviat i ha desaparegut aquell moment de “llit i conte” entre mare i filla. Les il·lustracions de Lucía Serrano, de colors càlids i traç suau, acompanyen molt bé el text, suggerint sensacions i emocions. Aquest conte ha estat seleccionat per al Premi Libro Kiriko, que concedeixen un grup de llibreters i que premia el millor llibre, editat durant l’any, per a infants d’entre 6-8 anys.

Més informació a: http://blog.anayainfantilyjuvenil.es/wp1/?p=849

Web de l'autor

Blog de la il·lustradora


ALMAGRO, Inés. Las manoplas de Caperucita. Pontevedra: OQO, 2010. I1 OQO


Àlbum il·lustrat que recrea el conte tradicional de la Caputxeta vermella. Es tracta d’una proposta innovadora perquè parteix de la base que el lector ja coneix el conte, per tant sap com anirà la història i fins i tot el seu final, i el que fa és proposar-nos tota una sèrie de preguntes davant de situacions inèdites i de comportament anòmals per part dels protagonistes del conte. Aquesta originalitat està reforçada per la bona feina de l’il·lustrador, que ens presenta una Caputxeta físicament allunyada del seu arquetip: ni és rossa, ni porta trenes ni tampoc la caputxa vermella i a més està acompanyada per uns animals que actuen a la manera dels espectadors, tafanegen el que passa però no intervenen. Recomanat per infants i adults nostàlgics.


Més informació a: Biblioabrazo



Share/Bookmark