Cercar

SERVEI DE PRÉSTEC TECNOLÒGIC


La Biblioteca Pública Municipal de Cambrils inicia el SERVEI DE PRÉSTEC TECNOLÒGIC. Ja ha entrat en funcionament el préstec de quatre eReaders patrocinats per ‘La Caixa' i a la tardor es preveu l'ampliació del servei amb deu netbooks i una sala multimèdia. L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils ha engegat aquest projecte amb una finalitat educativa i formativa. Per una banda, es pretén facilitar als usuaris adults aquells dispositius electrònics que els puguin ajudar a treballar de forma autònoma, potenciant així l'autoaprenentatge. I per l'altra, afavorir el coneixement i la difusió dels nous formats i dispositius electrònics de lectura.

EREADERS

La Biblioteca disposa ja de quatre dispositius de lectura anomenats eReaders (2 models Iliber i 2 models Papyre 6.1), que utilitzen la tecnologia de tinta electrònica. Inclouen 43 títols de recent publicació, així com d'altres títols de clàssics de la literatura en català, castellà i anglès.

Els eReaders es posaran a disposició de tots els usuaris tant en préstec intern (dintre de la biblioteca) com extern. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al patrocini de ‘La Caixa', vinculada des de fa anys amb la lectura pública al municipi. Recordem que la primera biblioteca pública de què va disposar Cambrils va ser la de "la Caixa", el fons de la qual es va incorporar a l'actual.

NETBOOKS

L'Àrea de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Cambrils aporta al servei 10 netbooks, ordinadors portàtils de petit format, adients per a la navegació Wifi i equipats amb el programari lliure OpenOffice.

SALA MULTIMÈDIA

La Sala Multimèdia actualment s'està acabant de remodelar. Comptarà amb un canó projector i una pissarra electrònica.

Properament es facilitarà més informació sobre les condicions d'ús d'aquest servei al web de la biblioteca

Per saber-ne més visita:
Revista Cambrils



Share/Bookmark