Cercar

Llibres comentats a Ràdio CambrilsHAWKINS, Emily. És hora de tornar a casa, conillet. Barcelona: Joventut, 2010. I LLIBRE JOC


Àlbum il·lustrat en format de llibre joc que ens explica l’aventura d’un conillet que té por a la foscor i de com alguns amics l’ajuden a superar-la. Les il·lustracions realistes, però no exemptes de tendresa, i canviants, perquè tenen un mecanisme que les fa variar en girar la pàgina, ajuden a l’hora de contar la història als més petits.

Recomanat per a explicar quan es hora d’anar a dormir.

 


GAVALDÀ, Lluís. Valset. Barcelona: La Galera, 2010. I1 GAL

Àlbum il·lustrat que pren el text d’una cançó que Lluís Gavaldà, el cantant del grup els Pets, li va dedicar al seu fill Lluc. A partir d’aquí l’il·lustrador Xavier Salomó, format a l’Escola Massana, ha fet la seva lectura en imatges. El resultat és un conjunt del tot harmònic que agradarà a gent de totes les edats.

És una àlbum interessant també perquè en el món literari tenim molts referents d’amor maternofilial, però en canvi hi ha pocs exemples d’amor paternofilial.

Acaba d’arrodonir el llibre la seva presentació (fixeu-vos en el llom del llibre) i un CD amb la versió acústica de la cançó.

Recomanat per a fans del grup Els Pets, també per a pares novells i ... potser no tant novells.

Més informació a:
Share/Bookmark