Cercar

Canvis a la biblioteca


Durant el mes de juliol i aprofitant el reforç extraordinari que hem tingut per part de Yolanda (estada a l'empresa) i de Martí i Kevin (voluntariat cultural) hem fet canvis en la distribució dels documents.

A la segona planta hi trobareu els números de la CDU compresos entre el 0 (Obres generals) i el 6 (Ciències aplicades). Estan distribuïts a la prestatgeria perimetral, començant pel 0 a la zona de la passera de l'ascensor i acabant amb el 6 a la zona del lluernari. Tos els Centres d'interès, qua ja hi havia a la segona planta, s'han traslladat a les prestatgeries centrals, distribuïdes entre les taules.

A la primera planta hi trobareu els números de la CDU compresos entre el 7 (Art i esports) i el 9 (Geografia i història). També els Centres d'interès que ja hi havia.

Aquesta redistribució ens ha permès reorganitzar els espais per optimitzar-los i aconseguir que les matèries siguin més visibles pels usuaris; també esponjar seccions com la Ficció (novel·la per a joves i adults) que estava molt atapeïda. 

Esperem aconseguir el nostre propòsit i també que us agradi. Comenteu-nos!


Share/Bookmark