Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


I la nostra proposta és...


SCOTTON, Rob. Splat el gato. Madrid : Jaguar, 2010. I1 JAG

Àlbum il·lustrat que planteja la preocupació d’un petit que ha d’anar per primer cop a l’escola; només fa que buscar excuses per a no anar-hi i deixar-ho per a l’endemà, però la seva mare va resolent totes les pegues i al final no queda més remei que anar cap a l’escola. La gràcia i la diferència de la història és que el protagonista és un gat i que té com a mascota un ratolí.

Molt recomanable perquè explica amb humor la peripècia de deixar la casa i la mare per anar a l’escola, però també per les il·lustracions, tendres i divertides, que estan plenes de detalls, afegeixen comicitat i reforcen la història.

L’autor ja ha publicat d’altres obres amb el mateix protagonista, i a la biblioteca també podeu trobar: Russell el borrego.

Més informació a:

Bloc Giraluna
Vídeo de presentació


BRENMAN, Ilan. Les Princeses també es tiren pets. Barcelona: Animallibres, 2011. I2 ANI

Àlbum il·lustrat que ens pot ajudar a posar un toc d’humor a les històries roses i de princeses, tal i com també fa un altre títol que us vam recomanar: Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa, de Raquel Díaz Reguera.

Els textos i les il·lustracions comparteixen el mateix to humorístic a l’hora d’explicar que les princeses també tenen gasos i es troben en dificultats per expulsar-los (la seva representació gràfica està molt ben trobada). El llibre pot ser llegit amb facilitat pels primers lectors ja que la tipografia és molt clara.

Absolutament recomanable per a infants d’entre 3 i 8 anys, que passaran una molt bona estona compartint les aventures i desventures de les princeses i mirant les fantàstiques il·lustracions que les acompanyen.


Més informació a:





Share/Bookmark